Olisiko teidän koirasta ilmastosankariksi?

Alvar-ruokavaliolla keskivertokoiran hiilitassunjälki on 75.56 kg vuodessa. Se on 84% vähemmän kuin premium-kuivaruokien keskiarvo! 
Mutta mikä Alvar Pet? Tässä tarina yrityksen ja sen komean keulakuvan eli Alvar-koiran takana. 

Alvar Petin tarina alkoi vuonna 2019 huolesta ja turhautumisesta lemmikkialan kehityssuuntaan. Ympäristön huomioivia vaihtoehtoja ei ollut tarjolla, vaan joka puolelta tuputettiin enemmän krääsää, mässäiltiin mainosten filepihveillä ja unohdettiin huomioida koiran tarpeet. Kun tämän yhdistää koirien suosion nousuun, hiilitassunjälki eli koirien ilmastokuormitus kasvoi kohisten. Kollegamme Ilari oli juuri ottanut pennun. 

Alvar oli reipas nuori koiranalku, joka omatoimisesti putsasi katuojia eli yritti popsia suuhunsa muoviroskat, purkat, tumpit. Jos koirat tietäisivät ilmastonmuutoksesta, eivätkö he luonnonystävinä haluaisi tehdä asialle jotain? Me halusimme. 

Startup sai alkunsa, ja nimensä, Alvar Pet. 

Kehitämme ympäristöystävällisiä ratkaisuja koiran ruokinnan saralla, ja hiljakseen myös muilla koiranomistamisen osa-alueilla. Tuotekehitysfilosofiamme on sovittaa yhteen koirien ja ympäristön hyvinvointi. Se vaatii sekä syvää ymmärrystä koirien ravitsemusfysiologiasta että faktatietoa tuotannon eri vaiheiden, kuten raaka-aineiden, CO2-päästöistä.

Luomme jokaiselle nelitassuiselle asiakkaallemme yksilöllisen ruokintasuosituksen, joka koostuu kuivaruoasta ja tarpeen mukaan muista ruokakaapin kulmakivistä. Ja kuka jaksaa kantaa ruokasäkkejä kaupasta, kun ne voi tilata kätevästi kotiovelle?

Siinä lyhyesti Alvarista – ja kevyesti koirahulluina emme malta odottaa, että kuulemme koirastasi. Suuntaa siis osoitteeseen www.alvarpet.com ja/tai laita meille viestiä somessa tai sähköpostitse, niin löydetään juuri hänelle sopiva ruokavalio!

Terveisin ja tervetulotoivotuksin,

Alvar Petin perustajat Hanna, Henna ja Ilari sekä muu 14 ihmisen ja 12 toimistokoiran tiimi