Rovio Pet Foods on kotimainen koiranruokien valmistaja, joka tekee alusta asti kaiken toisin. 

Ruokien reseptit kehitti eläinravitsemuksen asiantuntija, joka tietää, mitä koirat tarvitsevat voidakseen hyvin. Mielessämme olivat käyttökoirat, metsästyskoirat, seurakoirat, harrastuskoirat – ihmisen parhaat kaverit ja hyödylliset apulaiset. Juuri sellaisia on meidän henkilökunnallakin.

Ruoat valmistetaan tietysti vain parhaista raaka-aineista. Ne valittiin tarkasti, jotta ruokiin saatiin koirille parhaiten sopiva proteiini-rasvakoostumus. Meidän ruoissamme on kaikki tarvittava tasapainoiseen ja terveelliseen ruokavalioon, mutta ei mitään ylimääräistä.

Kysyimme me koirien mielipidettäkin, ennen kuin tuotanto lähti käyntiin. Testierät hotkaistiin parempiin suihin hetkessä.

Lyhyt matka ruokakuppiin

Rakensimme tuotantoa varten uuden tehtaan Loimaalle, jotta voimme hyödyntää lähiseudun tuttuja tuottajia ja lyhyitä välimatkoja. Kaikki raaka-aineemme nimittäin tulevat lähes nurkan takaa.

Ruoat myös pakataan saman katon alla meille varta vasten suunniteltuihin pakkauksiin. Ruokiamme tulee tarjolle ympäri maata suurimpiin päivittäistavaraketjuihin ja lemmikkieläinliikkeisiin. Tehtaamme yhteydessä toimii myös oma tehtaanmyymälä.

Tehtaamme suunniteltiin varta vasten lemmikkiruokien valmistukseen, joten prosessit toimivat ja ruoka on aina tasalaatuista. Aiomme hyödyntää tehtaan energialähteenä jatkossa sekä aurinkoa että biokaasua.

Lisää Rovio Pet Foodsista ja herkullisista Werraton -koiranruuista voit lukea täältä!