HARJOITUKSET

Harjoitukset kaudella 2024

Harjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen. 


Ilmoittautuminen toimihenkilöksi ja harjoituksiin tästä.


Ilmoittautuminen aukeaa harjoituksia edeltävällä viikolla, edellisten harjoitusten jälkeen.

Ilmoittautuminen päättyy kello 10:00 harkkapäivänä. Samalla lista tiivistetään niin, ettei tyhjiä koloja jää. Tarkista siis koirasi vuoro ennen Kauppiin lähtöä. Näin siksi, että pitkänmatkalaisetkin ehtivät ajoissa paikalle.

Kellonajat ovat suuntaa antavia, ensimmäinen veto vedetään sitten, kun rata on juostavassa kunnossa.


Mikäli haluat mukaan harjoitusten järjestämiseen ja muuhun toimintaan, lisää nimesi suoraan treenilistan ensimmäiselle välilehdelle "TOIMIHENKILÖT". 

Tarvitsemme uusia tekijöitä mm. lähettäjäksi, kuuluttajaksi ja jopa vieheen vetäjäksi. Mikään näistä tehtävistä ei ole mahdoton oppia, rohkeasti mukaan vaan. Apua saa, kun sitä kysyy! :)

Harjoitusmaksu jäsenille on 5€ / koira/veto, ei jäsenille 10 €/ koira/veto. 

1 käsivieheveto sisältää 2 vetoa/koira.

Toimihenkilöiden koirat juoksevat maksutta ko. harjoituksissa! Eli kun nimesi löytyy toimihenkilölistalta, saat juoksuttaa kaikki omistamasi koirat illan aikana. Otetaan näissä huomioon koiran lämmittelyt ja jäähdyttelyt, kukin toimihenkilö auttaa varmasti mielellään, jotta kaikki koirat saadaan turvalliseti treenattua. Harjoitusten aikana voi siis tulla pieniä taukoja, mikäli joku avainhenkilö on juuri koiraansa lämmittämässä/jäähdyttämässä.

Maksu tapahtuu rahastajalle (ajanottokopin katoksessa) radalle saavuttaessa. Käy siis saapuessasi ilmoittamassa tulostasi, kerro lähtöjesi numerot ja maksa harkkamaksut. Meillä on nyt käytössä korttimaksumahdollisuus, hyödynnetään sitä. Myös käteistä otamme vastaan, mutta varaa tasaraha mukaan. Rahastajan puuttuessa maksu suoritetaan käteisellä lähettäjälle rata-alueelle saavuttaessa.


Harjoituksiimme ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja tasoiset koirat. Ei ole väliä, onko koirallasi lupat korvat tai kippurahäntä, me vedämme viehettä samalla innolla ja asiantuntemuksella ihan kaikille!

Moottorivieheen lisäksi aloittelijat, veteraanit ja pennut saavat rauhassa tutustua ratajuoksun saloihin käsivieheen avulla.

Toimihenkilöiden koirat juoksevat maksutta! Tule siis ihmeessä mukaan tutustumaan harjoitusten järjestämiseen. Tehtäviin perehdytetään eikä tyhmiä kysymyksiä ole.

Mikäli olet tulossa harjoituksiin GRL:n kisoihin aikovan tai siellä jo juoksevan kanssa, etkä löydä tyhjää väliä, ole yhteydessä niin lisäämme koirasi listaan. Tämä koskee ainoastaan GRL:n alaisuudessa nyt / tulevaisuudessa juoksevia greyhoundeja ja whippetejä.Tampereen seudun Greyhoundklubi ry

TSGK:n harjoitukset pidetään Kaupin vinttikoiraradalla osoitteessa Kaupinpuistonkatu 21, 33500 Tampere

045 846 9367 / Mika Soini, pj.