HARJOITUKSET

Harjoitukset kaudella 2023

Harjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Lista täällä!


Ilmoittautuminen aukeaa n. viikkoa ennen seuraavia harjoituksia. Ilmoittautuminen päättyy noin kello 16:00 harkkapäivänä. Samalla lista tiivistetään niin, ettei tyhjiä koloja jää. Tarkista siis koirasi vuoro.


Mikäli haluat mukaan harjoitusten järjestämiseen ja muuhun toimintaan, ota yhteyttä! Voit myös lisätä nimesi suoraan treenilistan ensimmäiselle välilehdelle. 

Tarvitsemme uusia tekijöitä mm. lähettäjäksi, kuuluttajaksi ja jopa vieheen vetäjäksi. Mikään näistä tehtävistä ei ole mahdoton oppia, rohkeasti mukaan vaan.

Tulemme järjestämään keväällä 2023 tutustumisillan, jonka aikana tutustumme Kaupin rataan, toimihenkilöiden tehtäviin sekä onnistuneiden harjotusten läpiviemiseen. Ole kuulolla!


Harjoitusmaksu jäsenille on 3€ / koira/veto, ei jäsenille 5 €/ koira/veto.

Maksu tapahtuu rahastajalle (yleensä siinä kuuluttajakopin katoksessa) radalle saavuttaessa. Käy siis saapuessasi ilmoittamassa tulostasi, kerro lähtöjesi numerot ja maksa harkkamaksut. Meillä on nyt käytössä korttimaksumahdollisuus, hyödynnetään sitä. Myös käteistä otamme vastaan, mutta varaa tasaraha mukaan.


Harjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Lista löytyy täältä.


Harjoituksiimme ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja tasoiset koirat. Ei ole väliä, onko koirallasi lupat korvat tai kippurahäntä, me vedämme viehettä samalla innolla ja asiantuntemuksella ihan kaikille!

Moottorivieheen lisäksi aloittelijat, veteraanit ja pennut saavat rauhassa tutustua ratajuoksun saloihin käsivieheen avulla.

Toimihenkilöiden koirat juoksevat maksutta! Tule siis ihmeessä mukaan tutustumaan harjoitusten järjestämiseen. Tehtäviin perehdytetään eikä tyhmiä kysymyksiä ole.
Tampereen seudun Greyhoundklubi ry

TSGK:n harjoitukset pidetään Kaupin vinttikoiraradalla osoitteessa Kaupinpuistonkatu 21, 33500 Tampere

045 846 9367 / Mika Soini, pj.

reeta.korelin@gmail.com (jäsensihteeri)

hallitus@tsgk.info