SPONSORIKSI?

Miksi sponssata kerhoa?

Olemme jäsenmäärältämme yksi suurimmista GRL:n (Greyhound Racing Liitto) alaisista jäsenkerhoista. Järjestämme vuosittain muutaman kisapäivän.

TSGK tavoittaa varovaisesti arvioiden n. 200 koirista, etenkin vinttikoirista ja niiden ruokinnasta, terveydestä, treenaamisesta jne. kiinnostunutta aikuista. Tällä hetkellä TSGK:lla on reilu sata jäsentä ja kisoihin osallistuvia koiria noin kolmisenkymmentä per kisapäivä. Livelähetyksiä katsoo lähetyshetkellä vaihtelevasti muutama kymmenen katsojaa per kisa + kisatallenteen katsojat (100 - 60 000 katsomiskertaa/ lähtö).

Kisaajat ja katsojat edustavat hyvää kuluttajaryhmää: Yli 30-vuotiaita koirista ja urheilusta kiinnostuneita aikuisia, jotka kuluttavat harrastuksiinsa kohtuullisesti rahaa. Suurimmalla osalla on useampi kuin yksi koira, voidaan puhua jopa laumoista. Ja koska koirakon toinen osapuoli on aina ihminen, ovat myös ei koirille suuunnatut palkinnot tervetulleita.

Kaikki tapahtumamme järjestetään vapaaehtoisvoimin. Ainoastaan kisaeläinlääkäri saa korvauksen työstään.

Mitä tarjoamme sponsoreille?

Sponsoreiden logot ovat esillä kerhon verkkosivuilla, somessa, kisan käsiohjelmassa ja livelähetyksessä. Lisäksi livelähetysten alussa ja lanaustaukojen aikana on mahdollista esittää sponsoreiden videoklippejä.

Kerromme mielellämme somekanavissamme ja kotisivuillamme sponsoroivasta tahosta ja sen toiminnasta enemmänkin. Lähtöjä/ kisapäiviä voidaan nimetä sponsorin mukaan. Myös kilpailun käsiohjelmaan voidaan lisätä sponsorin mainoksia/artikkeli.

Myös kisapaikalla on mahdollista pitää myyntiständiä tms. ja tuoda mainoslakanoita ynnä muita näkösälle sekä liveä seuraavia, että paikalla olevia katsojia varten.

Omat ideanne ovat lämpimästi tervetulleita! Toteutamme niitä hyvin mielellämme.Mitä haluamme sponsoreilta?

Haemme lähinnä kisoissamme palkittaville tuotepalkintoja. Pienet ja isot tuotelahjoitukset otetaan lämmöllä vastaa. Aikaisemmin sponsorit ovat tarjonneet tuotepaketteja (koiranruokaa, herkkuja, lahjakortteja, ravintolalahjakortteja, elämyspalkintoja, pokaaleja, jne). Olemme rekisteröity yhdistys ja myös rahallista tukea on mahdollista ottaa vastaan.

Edellisillä kausilla TSGK:a ovat sponsoroineet mm. Aamulehti, Dagsmark Petfood, Rovio Pet Food, Peten Koiratarvike, Koiramo, Intersum Whippets, Onnenhäntä -koirahieroja, Alvar, Lymed, yksittäiset koiraharrastajat ja kennelit jne.


Sponsoriksi? Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Aamulehden ja Dagsmark Petfoodin sponssaama Kauppisprint 2022.
Aamulehden ja Dagsmark Petfoodin sponssaama Kauppisprint 2022.