Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan suomen nopeimpia koiria 

Tampereelle Kaupin vinttikoiraradalle 24.9. ja 1.10.2023! 

Rankingin ja käsiohjelman löydät niiden ilmestyttyä kilpailuviikon aikana täältä


Sunnuntaina 24.9. suostaan greyhoundien alkuerät sekä whippetien finaali

Sunnuntaina 1.10. juostaan greyhoundien finaali

Molempina kilpailupäivinä lisäksi erikoiskilpailuja koirille, jotka eivät tällä kertaa SM-kilpailuun osallistu. Kilpailulähtöjä on arviomme mukaan 4-8/ päivä.

Mikäli et pääse tällä kertaa paikan päälle kilpailuja seuraamaan, näet lähdöt myös Greyhound Racing Liiton livestä.

Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti paikan päälle saapumista, vauhdin hurma on käsinkosketeltava, kun tanner tömisee noiden upeiden maailman nopeimpien koirien juostessa silmiesi edessä!


KILPAILUTOIMINTA SUOMESSA

Kilpailevia rotuja on kaksi, maailman nopein koirarotu greyhound ja hieman pienempi whippet.

SM-kilpailussa on omat luokat molemmille roduille sekä rotujen veteraaneille. 

Kilpailuissa koirat lähtevät yhtä aikaa lähtökopeista radan sisäreunan kiskolla kulkevan moottorivieheen perään. Lähdössä on 3-6 koiraa. Se, joka ensimmäisenä ylittää maaliviivan, on lähdön voittaja!

Suomalaiseen racingiin ei liity vedonlyöntiä tai suuria rahapalkintoja. Koirien kanssa kilpaillaan niiden ehdoilla ja koirien turvallisuus on toimintamme yksi tärkeimmistä kulmakivistä.

Tiesitkö, että greyhoundin maksiminopeus voi olla jopa 75km/h?


BUFFET

Paikalla buffet, josta löydät niin kahvia, limua ja suolaista kuin makeaakin herkkua sekä tietysti grillimakkaraa!

Maksu yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä tai MobilePaylla.

Paikalla myös WC.


SAAPUMINEN

Paikalle voit saapua joko julkisilla tai omalla autolla. Rata sijaitsee osoitteessa Kaupinpuistonkatu 21, 33500 Tampere.

Alustavan aikataulun mukaisesti kilpailulähdöt starttaavat molempina päivinä klo 14. Lähtöjä on vartin välein. Väliajalla rata lanataan ja tuomari tarkistaa videolta edellisen lähdön. Mikäli haluat nähdä ensimmäisen lähdön esittelyineen, kannattaa paikalle tulla viimeistään 13:40.

Koska kilpailut ovat syksyllä, voi sade tms. haitata kilpailun kulkua. Mikäli kilpailuja joudutaan aikaistamaan tai myöhäistämään, ilmoitetaan siitä tällä sivulla hyvissä ajoin. Mikäli sää yllättää kilpailupäivänä, tehdään päätöksiä nopeallakin aikataululla paikan päällä. Kaikki aikataulumuutokset perustuvat koirien turvallisuuteen.

Alta näet alueen kartan, johon merkitty parkkipaikat. Mikäli ajat auton kuvan alalaidan parkkiin, huomioithan radan vartta ajaessasi ihmiset ja koirat. Tie on yleistä koirien lämmittelyaluetta, pidä ajonopeus todella matalana! 

Parkkeeraus on maksutonta.

Ethän jätä autoasi tyhjäkäynnille, koirat lepäävät autoissa yleensä ikkunat auki!