KESKIKESÄN KIIHARIT

Tampereen seudun Greyhound Klubi ry järjestää 6.7.2022 klo 17:00 alkaen joka koiralle sopivat kiihdytyskilpailut Kaupin vinttikoiraradalla.


Juostava matka on 80 metriä ja se juostaan äänettömän käsivieheen perässä radan etusuoralla. Rata on aidattu ja koira on vapaana juoksusuorituksen ajan.Kilpailuluokat: 

  • Pennut 5kk - 11 kk
  • Vinttikoirarotujen pennut 5-11 kk
  • Pienet aikuiset alle 40 cm
  • Keskikokoiset aikuiset 40-55 cm
  • Isot aikuiset yli 55 cm
  • Vinttikoirarotujen aikuiset 


Hinta 10 €/ koira ei jäsenille ja 5 €/ koira TSGK:n jäsenille. Maksu paikan päällä rokotusten tarkistuksen yhteydessä. 

Huomioithan, että koiran täytyy olla rokotettu koiran penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta ja raivotautia vastaan. Viimeisimmistä rokotuksista tulee olla kulunut vähintään 10 vuorokautta. Lisäksi on suositeltavaa, että koira on rokotettu kennelyskää vastaan. Rokotusten tarkastus maksun yhteydessä erillisen aikatalun mukaisesti. Aikatalun läydät lähtölistatiedoston toiselta välilehdeltä.

Juoksuista, sairasta tai aggressiivista koiraa ei saa tuoda kilpalupaikalle! Pentuluokkiin ilmoittautuessa omistajan täytyy itse arvioida, onko koira jo fyysisesti valmis juoksemaan 80 m matkan.

Kilpailun kulku:

Klo 15:30 alkaen rokotusten tarkistus ja kisamaksu buffaan erillisen aikataulun mukaisesti. Huolehdithan, että olet käynyt rokotusten tarkistuksessa ennen vetojen aloittamista (klo 17:00).

Klo 16:50 Whippetien näytöslähtö.

Klo 17:00 aloitetaan juoksut järjestyksessä pennut 5-11kk, vinttikoirarotujen pennut 5-11kk, pienet aikuiset, keksikokoiset aikuiset, isot aikuiset ja vinttikoirarodut. Kannustetaan kavereita, isot aplodit sallittu!

Kaikkien juoksujen jälkeen pidetään palkintojen jako. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme nopeinta mahtavin palkinnoin! Lisäksi jokainen osallistuja saa muistoksi diplomin.

Aikataulut ja lähtölista


Huomioithan kisaillan aikana, että lämmittelet/jäähdyttelet koirasi hyvin, pidät vettä tarjolla eikä jätetä koiraa yksin kuumaan autoon! :) Parkkipaikalla rajallisesti varjopaikkoja.

Menossa mukana:


Kisaan saa tulla ilman harjoitteluakin, mutta jos haluat harkata ennen tapahtumaa, tsekkaa TSGK:n harkkalista tästä! 

Harjoituksissamme koirasi pääsee juoksemaan taidoista ja kokemuksestanne riippuen joko käsivieheen tai ihan oikean moottoripupun perässä! 

Kiihareissa koirat juoksevat käsivieheen perässä aidatulla alueella.