Helmikuun 2024 jäsentiedote

06.02.2024
Aurinkoista helmikuuta!

 

Tätä kirjoittaessa aurinko paistaa ja hiljalleen fiilikset tulevaa kilpailukautta kohtaan alkavat heräilemään ja 18.2. järjestettävä Koirien lihashuollon etäluento herättelee viimeistään tähän kevääseen ja siihen että helmikuu on hyvä kuu aloittaa koirien lihashuolto. Olethan ilmoittautunut mukaan?
TSGKn hallitus kokoontuu joka kuun ensimmäinen maanantai käsittelemään kerhon asioita sekä suunnittelemaan tapahtumia, harjoituksia ja kilpailuita. Mitä olisitte mieltä jos heräteltäisiin jälleen yhteisiä toimintapäiviä henkiin ja lähdettäisiin yhdessä keilaamaan tai mini-golffaamaan? Vähän rentoa tekemistä ennen kilpailukauden alkua?
Yhteislenkkejä voisi myös järjestää vielä tässä helmi- ja maaliskuun aikana. Lenkkejä voitaisiin järjestää vaikka Siilinkarille tai hiekkakuopille. Niitä olisi kiva saada eri paikkoihin ja niihin tarttis vetäjiä, olisitko sä kiinnostunut joku lauantai tai sunnuntai ottamaan meitä muita kaveriksi lenkille? Jos kiinnostusta löytyy toimintapäivään ja yhteislenkkeihin niin laittakaahan meille viestiä, voi laittaa sähköpostia hallitus@tsgk.info tai vaikka messengerin kautta ja aletaan suunnittelemaan tarkempia päiviä ja kohdetta.
Ps. Ensi viikolla vietetään ystävänpäivää. Voit jakaa paloja ystävänpäivästä nelijalkaisen ystävän kanssa merkitsemällä meidät mukaan instagramissa @tsgkry  

Aurinkoista helmikuuta kaikille!

Terveisin

TSGK hallitus