Jäsentiedote kevät 2022

13.05.2022

Hyvä jäsen!

Lumet sulavat kovaa vauhtia ja on aika kääntää katseet kauteen 2022.

TSGK järjestää tällä kaudella kahdet kilpailut 30.7.2022 Kauppisprintin sekä 18.9.2022 Raila Laine Memorialin. Varsinkin Kauppisprintiin odotamme isoa joukkoa vinttikoiraurheilusta kiinnostuneita kannustajia, kyseinen kilpailu järjestetään yhteistyössä Aamulehden kanssa ja näin ollen toivottavasti saamme tuotua lajia omalta osaltamme tunnetuksi!

TSGK järjestää myös leikkimielisen Joka koiran kiihdytyskilpailun, joka juostaan 6.7.2022 normaalien keskiviikkoharjoitustemme paikalla/lisäksi. Tästä lisää infoa myöhemmin.

Tulevalla kaudella TSGK keskittyy panostamaan harjoitusten järjestämiseen, se toki vaatii myös hallituksen ulkopuolisia innokkaita harrastajia yhdessä tekemään tästä kaudesta mahtavan niin treenillisesti, kuin kilpalullisestikin. Viime vuosina tekijöitä ei ole omasta takaa riittänyt ja harjoitusten järjestäminen on jäänyt parin ihmisen harteille.

Tiedotamme harjoituksiin liittyvistä asioista kerhon Facebook-sivuston sekä kotisivujemme kautta. Muistutetaan vielä tähän kohtaan edusta, kun talkoilet harjoituksissa, saat juoksuttaa omat koirasi veloituksetta. Tänä vuonna otamme myös käyttöön jäsenillemme tarkoitetun kausikortin, myös tästä infoa myöhemmin.

Kevätkokous 2022 pidetään heti, kunhan se on mahdollista, tämän jälkeen olemme kirineet koronan aikana muodostuneen kokousjättämän kiinni.

TSGK liittyi keväällä Instagramiin. Löydät meidät sieltä nimellä TSGKry, otahan seurantaan!

Ja vielä loppuun tiedoksi; hallitus on päättänyt 24.4. järjestäytymiskokouksessaan lähettää jäsenlaskut jatkossa sähköpostitse. Ilmoitathan siis sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille reeta.korelin@gmail.com mahdollisimman pikasesti.

24.4.2022 pidettiin sääntömääräinen kevät- ja syyskokous 2021 Kaupissa.

Lisäksi kerhon hallitus 2022 kokoontui järjestäytymiskokouksen parissa.

TSGK:n uudeksi hallitukseksi valittiin:

  • Puheenjohtaja Mika Soini
  • Varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja jäsensihteeri Reeta Korelin
  • Varsinaiset jäsenet: Mika Soini, Suvi Mikkonen, Mira Välimäki, Reeta Korelin, Birgitta Lepistö ja Susanna Pitkäaho
  • Varajäsenet: Janne Lehtikangas ja Jenni Heiskanen

Menestyksekästä kautta 2022 toivottaen,

TSGK hallitus